Izvor:
19.11.2018 u 07:30
0

ZAPAD POSLAO NEPRIHVATLJIV ZAHTEV BEOGRADU: Ovog puta nas privlače da će biti otvorena tri nova poglavlja, a od nas traže mnogo više!

Zapad koristi svaki povod da izvrši pritisak na Beograd, natera ga da igra "po pravilima koja diktira Priština" i od Srbije i predsednika Aleksandra Vučića traži da se vrate dijalogu, bez obzira što Priština nije ispunila nijednu od svojih obaveza iz Briselskog sporazuma.

"Skandalozan zahtev, prosleđen diplomatskim kanalima, kojim se zauzvrat Srbiji nudi da joj EU otvori tri pregovaračka poglavlja, Beograd je odbio. Isto kao što odbijamo sve "sugestije" da treba da prekinemo saradnju s Kinom ili da se distanciramo od Rusije", navodi izvor lista.

Izvor je istakao da je "reč o toliko besramnoj ponudi da na nju ne treba trošiti previše reči".

Dnevnik prenosi i ocenu bivšeg šefa diplomatije Vladislava Jovanovića da Zapad Srbiji "steže omču oko vrata".

"Ovog puta nas privlače time da će biti otvorena tri nova poglavlja, a od nas traže mnogo više. Oni su zapravo ohrabrili Albance da nas izazovu sa carinama da bi nas testirali da li smo spremni da izdržimo pritisak", kaže Jovanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/MajaKocijančič

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter