Izvor:
19.11.2018 u 12:25
0

IZRAEL: Nismo priznali Kosovo, i koliko znam naš stav po tom pitanju se neće promeniti

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Izraela Emanuel Našon rekao je da je pozicija Izraela jasna odnosno da ta zemlja nije priznala Kosovo i da to ni ne planira.

"Nismo priznali Kosovo, i koliko znam naš stav po tom pitanju se neće promeniti", rekao je Našon srpskim medijima u Izraelu te ocenio da su odnosi Izraela i Srbije odlični.

Osvrćući se na glasanje Srbije u UN po pitanju Palestine, Našon je rekao da "od prijatelja očekuju da glasaju prijateljski" i da "ko god priznaje Palestinu, ne čini uslugu mirovnim pregovorima između Palestine i Izraela.

– Priznanje Palestine ne pomaže pregovorima, tako da svaki korak, kao što je priznanje ili otvaranje palestinske ambasade u određenoj zemlji odlaže mirovno rešenje, i to bi svi trebalo da znaju – zaključio je izraelski portparol.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/ @lajminet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter