Izvor:
11.09.2016 u 20:09
0

ZAHTEVI DA SRBIJA ZATVORI GRANICE: Migrant pokušao nožem da ubije srpskog mladića, što je izazvalo burne reakcije!

Srpska narodna partija insistira da se objave svi detalji teškog krivičnog dela pokušaja ubistva koje je juče počinjeno kod Šida, kada je migrant nožem napao srpskog mladića, i traži da Srbija, kao i čitava EU, zatvori svoje granice za migrante.

U saopštenju stranke se navodi da se ne sme dozvoliti da građani Srbije postanu mete i taoci migranata u sopstvenoj državi.

– Dogodilo se ono čega smo se pribojavali i na šta upozoravamo više od godinu dana. Bezbednost naših građana je ugrožena sve opasnijim, surovijim i bezobzirnijim ponašanjem migranata u Srbiji", navodi se u saopštenju, uz poruku da sigurnost svakog građanina od danas moraju postati prioritet državne politike.

To podrazumeva i maksimalno angažovanje svih bezbednosnih službi na zadacima zatvaranja i kontrole državnih granica za nekontrolisani ulaz migranata, ističe SNP.

– Srbija treba da uradi isto što radi čitava Evropska unija – da zatvori svoje granice tako da nijedan migrant više ne može da uđe na našu teritoriju, a svi koji se nalaze na njoj, moraju biti deportovani kao lica bez dokumenata koja su ilegalno ušla u našu zemlju – zaključuje se u saopštenju.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter