Izvor:
28.11.2018 u 08:15
0

MINISTAR ODBRANE POZVAO NA SLOGU: Ujedinjeni Srbi neprelazna prepreka za teror Prištine!

Gradonačelnici sa severa Kosova i Metohije, izabrani voljom svog naroda i uz podršku Vlade Srbije, nisu ušli u institucije Prištine zato što priznaju Kosovo kao državu već zato što je njihov ulazak u institucije Prištine bio način da pomognu Srbima, da ih ojačaju i zaštite, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

– Kada je nasilje Prištine njihovu borbu u institucijama učinilo nemogućom, podnošenjem ostavki uradili su ono što Srbi koji vole Srbiju i treba da urade – saopštio je Vulin, komentarišući odluku čelnika opština sa severa KiM i sudija i tužilaca da podnesu ostavke zbog kršenja ljudskih i ekonomskih prava Srba.

On je naglasio da srpski gradonačelnici Zubinog potoka, Leposavića, Zvečana i Kosovske Mitrovice, srpske sudije i tužioci na severu Kosova i Metohije nisu dozvolili da budu maska koja treba da sakrije drakonske takse, nasilje i kršenje zakona vlade Haradinaja.

– Kao vaš saborac pozivam vas da verujete svom predsedniku Vuičiću, da budete sigurni u podršku svoje Vlade Srbije i da budete jedinstveni bez obzira da li živite na severu ili na jugu Kosova i Metohije. Ujedinjeni Srbi su neprelazna prepreka za teror Prištine. Kada smo složni mi smo nepobedivi – zaključio je ministar Vulin.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter