Izvor:
29.11.2018 u 15:24
0

ZAHVALIO SE ŠTO SU PODRŽALI SRBIJU NA GLASANJU U INTERPOLU: Dačić razgovarao sa kolegama iz Azerbejdžana, Belorusije, Argentine, Bolivije!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić zahvalio je u telefonskim razgovorima sa kolegama iz Azerbejdžana, Belorusije, Argentine i Bolivije za podršku koju su ove države pružile Srbiji prilikom nedavnog glasanja za prijem tzv. Kosova u Interpol.

U razgovorima su potvrđeni prijateljski odnosi i dogovoreno je da se nastavi bliska saradnja kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom planu, navodi se u saopštenju MSP.

Dačić je kolegama uputio pozive da posete Srbiju.

On je razgovarao sa ministrima spoljnih poslova Azerbejdžana Elmarom Mamađarovim, Belorusije Vladimirom Makejem, Argentine Horheom Marselom Forijem i Bolivije Dijegom Rodrigezom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter