Izvor:
14.12.2018 u 11:40
0

GOJKOVIĆ: Brutalan čin kršenja Rezolucije SB UN 1244!

Predsednica Narodne skupštine Maje Gojković izjavila je danas da odluka privremenih institucija u Priština o formiranju tzv. "vojske Kosova" predstavlja brutalan čin kršenja Rezolucije SB UN 1244.

Dodala je i da je odluka u direktnoj je suprotnosti sa svim relevantnim regionalnim sporazumima.

"Reč je o poslednjem u nizu jednostranih i nasilnih rešenja kojima Priština pribegava, a koja su usmerena protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i kojim se razaraju temelji bezbednosne arhitekture koja je stvarana poslednjih decenija sa ciljem da se obezbedi dugoročna stabilnost regiona", navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Ovakva pretnja miru i stabilnosti regiona ne sme da ostane bez odgovora međunarodnih institucija, a pre svega onih čija je neposredna odgovornost da se staraju o očuvanju pravnog poretka i garantovanju bezbednosti svih građana KiM, zaključila je Gojković.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Insajder

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter