Izvor:
14.12.2018 u 13:53
0

MIHAJLOVIĆ: Nastavak jednostranih poteza Prištine koji predstavljaju pretnju miru!

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, ocenila je da je odluka o formiranju tzv. kosovske vojske nastavak jednostranih poteza Prištine koji predstavljaju pretnju miru i stabilnosti u čitavom regionu.

"Posle uvođenja taksi na srpsku robu, što je osudio čitav svet, političari iz Prištine umesto da se vrate dijalogu, odlučili su da nastave sa jednostranim potezima koji štete interesima svih građana regiona jer predstavljaju pretnju regionalnoj bezbednosti", kaže Mihajlovićeva.

Ona dodaje da su odlukom o formiranju novih oružanih snaga prekršeni i Rezolucija 1244 i Briselski sporazum, saopšteno je iz kabineta potpredsednice.

"Srbija ostaje opredeljena za mir i stabilnost, ali isto tako Srbiju niko ne sme da ponižava, niti da preti Srbima. Predsednik Srbije i Vlada Srbije su uz svoj narod i sigurna sam da će naći najbolji odgovor na nove bezbednosne izazove nastale kao posledica poteza Prištine", kaže Mihajlović.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter