Izvor:
14.12.2018 u 21:35
0

PORUKA ZA SRBE NA KIM: „Ukoliko vas budu napali, Srbija će imati snage da vas zaštiti, Srbija se neće odreći svoje trobojke, svoga dostojanstva i ponosa“!

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se večeras, tokom vanredne pres konferencije, Srbima na Kosovu i Metohiji, porukom da će ih Srbija zaštiti ako pokušaju da ih napadnu.

– Želim da se obratim Srbima na Kosovu i Metohiji – rekao je predsednik, tokom vanrednog obraćanja, koje su u Kosovskoj Mitrovici Srbi, inače, pratili preko video bima u centru grada, i nastavio:

– Dragi prijatelji, znam kako su vam teški dani. Nisu laki ni za nas. Miran sam, jer smo sve uradili što možemo da mir sačuvamo. Miran sam i spokojan, jer i sami znate koliko sam puta dolazio na KiM i molio ih da to ne rade. Ne brinite, svaki pokušaj napada na Srbe, Srbija će imati snage da vas štiti. Svaka zloupotreba njihove vojske i ulaz tamo gde je zabranjeno, u skladu sa sporazumom koji je Srbije sklopila sa NATO I bez saglasnosti srpskog lokalnog stanovništva, neće biti dozvoljena. Nema ulaska na sever. Ukoliko vas budu napali, Srbija će imati snage da vas zaštiti. Srbija se neće odreći svoje trobojke, svoga dostojanstva i ponosa – zaključio je predsednik Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter