Izvor:
16.12.2018 u 16:49
0

BRNABIĆ U POSETI BRISELU: Predsednica Vlade Srbije će imati izlaganje na temu napretka Srbije u pristupanju EU i napretka u reformama!

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić boraviće 18. i 19. decembra u poseti Briselu, rečeno je u Vladi Srbije.

Brnabićeva će predsedavati sastanku Saveta za stabilizaciju i pridruživanje između Republike Srbije i Evropske unije.

Tokom boravka u Briselu, predsednica Vlade imaće više susreta sa predstavnicima Evropske komisije.

Brnabićeva će razgovarati sa predsednikom Evropske komisije Žan-Klod Junkerom i potpredsednikom Jirkiem Katainenaom, kao i sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom.

Ona će se takođe sastati i sa komesarom za budžet i ljudske resurse Ginterom Etingerom i komesarkom za trgovinu Sesilijom Malstrom.

Predsednica Vlade će se obratiti i u briselskom Centru za evropsku politiku (European Policy Center), gde će imati izlaganje na temu napretka Srbije u pristupanju EU i napretka u reformama.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter