Izvor:
16.12.2018 u 17:03
0

SRPSKA LISTA O TAČIJEVOM BEZOBRAZLUKU: Laž i cinizam Hašima Tačija da se Srbi osećaju sigurno !

Srpska lista i srpski narod na Kosovu i Metohiji sa gnušanjem odbacuju ciničnu ocenu Hašima Tačija da se Srbi osećaju sigurno nakon stvaranja takozvane kosovske vojske.

– I ova laž Hašima Tačija za cilj ima da se falsifikuje stvarno stanje na Kosovu i Metohiji i realnost predstavi na iskrivljen način – navodi SL u saopštenju.

Oni ocenjuju da je Tačijev bezobrazluk gotovo nadrealan i navode da su samo u prvih šest meseci ove godine, po podacima međunarodnih organizacija, zabeležena 173 etnički motivisana incidenta i napada na Srbe, a do kraja godine ta brojka će verovatno narasti do 300.

– Srbi se, suprotno Tačijevim tvrdnjama, osećaju upravo životno ugroženo zbog protivpravnog osnivanja takozvane kosovske vojske, koja ima za cilj da silom sprovede punu albansku dominaciju na Kosovu i Metohiji – ukazuje SL.

Ističu i da je ta ilegalna tvorevina za njih nedvosmisleno antisrpska, i da u njoj Srbi nikada neće dobrovoljno učestvovati, jer je ona, kako kažu, stvorena da bi bila angažovana protiv srpskog naroda i Srbije, i to je njen jedini mandat.

– Srbi na Kosovu i Metohiji ništa ne veruju Hašimu Tačiju, a pomoć i podršku očekuju od svoje države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koga podržavaju i kome jedino veruju – zaključuje SL u saopštenju.

Tači je prethodno izjavio da se Srbi na Kosovu osećaju "ugodno i udobno" zbog odluke o formiranju kosovske vojske i da Srbija nema razloga za zabrinutost.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter