Izvor:
18.12.2018 u 19:44
0

„SRBIJA ŽELI MIR I OČUVANJE STABILNOSTI“: Predsednik razgovarao sa sa Vesom Mičelom o odnosima Beograda i Prištine!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Vesom Mičelom o situaciji u regionu, a posebno o odnosima Beograda i Prištine.

Američki zvaničnik Mičel je rekao da je od presudnog značaja da se prevaziđu tenzije i da je dijalog jedini način da se nađe rešenje za pitanje odnosa Beograda i Prištine.

Predsednik Vučić je istakao da je Srbija uvek želela mir i očuvanje stabilnosti, kao i postizanje kompromisnog rešenja, te da će njeno delovanje i u budućnosti biti usmereno ka istom cilju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/kosoric_lijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter