Izvor:
05.05.2016 u 02:39
0

POTPREDSEDNIK SPS-a: „Srbiji nije potreban politički cirkus!“

Potpredsednik SPS Branko Ružić izjavio je danas da Srbiji nije potreban “politički cirkus”, poput dešavanja u Republičkoj izbornoj komisiji, i poručio da treba čestitati svima koji su prešli cenzus, a zatim se okrenuti budućnosti Srbije.

Ružić je u intervjuu Blicu rekao da na taj način treba i formalno završiti izbornu proceduru ponovljenim glasanjem na nekolicini mesta gde su utvrđene nepravilnosti i dodao da je uveren da demokratska volja građana neće biti dovedena u pitanje.

Kada je reč o socijalistima, Ružić je rekao da za SPS nema bojazni da bude u opoziciji ili u vlasti.

Drugi smo po jačini, preživeli smo ''Vučićev cunami'' i možemo samo da rastemo ukoliko budemo mudri – rekao je Ružić.

Upitan šta znači najava lidera SPS Ivice Dačića da će da se povuče ako ne treba stranci Ružić je istakao da je siguran da se to neće dogoditi jer “nije profil čoveka koji bi se ikada povukao, a i treba mu SPS koliko i on partiji”.

Tabora nema u SPS-u. Sva mišljenja, stavovi i odluke su plod demokratske rasprave na organima stranke. Tako je bilo, jeste i biće. Zaključio bih da bi bio red da se spin doktori ne urote odmah protiv nas iz SPS, neka nađu materijala na nekoj drugoj strani, jer ga ima sigurno – poručio je Vučić.

Ružić smatra da ne postoji bojazan da SPS izgubi deo podrške bilo da je ta stranka u opoziciji ili na vlasti i da pravu konsolidaciju biračkog tela očekuje na predsedničkim izborima sledeće godine.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/plusradio010

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter