Izvor:
16.09.2016 u 18:25
0

TRAGIKOMIČNO: Smotani sirijski DŽIHADISTI greškom razneli sami sebe dok su pozirali za SELFI (VIDEO)

Sirijski džihadisti koji pripadaju Frontu "Al-Nusra", koji se bori protiv vlade u Damasku, ali i Islamske države, greškom su, dok su pozirali za selfi, razneli sami sebe. Očigledno je da su se džihadisti razneli tako što su selfi, greškom snimili koristeći smartfon povezan sa bombom.

Na snimci se vidi osmorica muškaraca kako sede ispred pobunjeničke zastave i pevaju u mikrofon, a ispred njih na stolu stoji oružje.

Jedan od njih potom podiže mobitel u zrak kako bi uslikao sebe i ostale pobunjenike. Pre nego je eksplozija zatresla sobu i napunila je dimom, čuje se 'klik' na mobitelu.

Kad se prašina raščistila, vidi se kako je kamera od siline udara bačena na pod i uperena prema plafonu na kojem se vrti ventilator.

Pobunjenici se čuju kako uzvikuju 'Alahu Akbar' dok preskaču preko kamere kako bi pomogli svojim komandantima.

HappyTV.rs
Foto:YouTube printscrean/monkey d luffy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter