Izvor:
22.09.2016 u 01:25
0

VUČIĆ PORUČIO SVIMA KOJI KIDIŠU NA SRPSKU: Onima koji maštaju o nestanku RS, poručio da SRPSKA NEĆE NESTATI!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija uraditi sve da očuva mir i stabilnost, a onima koji maštaju o urušavanju Dejtonskog sporazuma i nestanku Republike Srpske da Srpska neće nestati.

– Onima koji maštaju o urušavanju Dejtonskog sporazuma na štetu jednog naroda i onima koji maštaju o nestanku RS – ona je ustanovljena voljom naroda i Dejtonskim sporazumom. Onima koji mastaju da unište RS, poručujem, RS neće nestati – istakao je Vučić i dodao da ce Srbija uložiti sve da sačuva mir.

On je u izjavi za RTS iz NJujorka istakao da Srbija poštuje BiH i smatra da je odnos Srbija i Bošnjaka od vitalnog značaja za budućnost. Odgovarajući na opasku da se čini da ipak postoji neki "kamen u cipeli" u odnosima sa svetom, Vučić je rekao da "imamo više tih kamencica u cipeli", ali da je njegov posao da uradim sve što može za Srbiju.

– Borimo se za Srbiju i ne samo ja, vec cela delegacija, svi rade svoj posao – istakao je Vučić za RTS iz Njujorka.

Tanjug
Foto: Twitter/ForeignAffairsSerbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter