Izvor:
22.09.2016 u 22:28
0

VUĆIĆ REZIGNIRAN LICEMERJEM ZAPADA: Srbija ne učestvuje ni u kakvim igrama, ali neće dozvoliti nestanak Srpske!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Njujorku da je dobio bezbroj poruka od različitih političara iz inostranstva koji su mu, kako je rekao, sugerisali da ne obraća pažnju na preteće izjave Sefera Halilovića jer on, kažu, ne predstavlja nikoga i ništa.

On je, kaže, pitao sve njih a što vi niste rekli da je niko ni ništa i da ne predstavlja nikoga.

Zašto, kazao je, bošnjački zvaničnici ćute… Zašto, dodao je, Zapad ćuti o tome.

– Zašto nisu rekli da on ne predstavja nikoga i ništa. Na kraju to niko nije rekao – konstatovao je Vučić u izjavi za B92.

Premijer je kazao da je na dostojanstven način prihvatio nenajavljeno prisustvo bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića na panelu Klinton Fondacije.

– Razgovarao sam sa Izetbegovićem i uvek sam spreman da razgovaram sa njim – naveo je premijer, koji je, međutim, sa žaljem konstatovao da u BiH ima ne malo onih koji, kako je rekao, dele Halilovićeve stavove.

Srbija, kazao je, nije i neće učestvovati ni u kakvim igrama, ali isto tako neće dozvoliti nestanak Reublike Srpske.

Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter