Izvor:
20.03.2019 u 08:35
0

TRAMP ITAKAO: Sve opcije su na stolu!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u Vašingtonu posle razgovora s brazilskim kolegom Žairom Bolsonarom, da su kada je reč o Venecueli "sve opcije na stolu".

– Sve opcije su na stolu – rekao je sinoć Tramp, dodajući da s Bolsonarom nije razgovarao o eventualnoj vojnoj intervenciji Brazila u toj zemlji, prenosi "Vašington tajms".

SAD i Brazil, kao i još nekoliko desetina zemalja, optužuju venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura da je na poslednjim izborima njegova pobeda bila neregularna, kao i da je njegovom krivicom u Venecueli zavladala humanitarna katastrofa, zahtevajući da vlast prepusti lideru opozicije Huanu Gvaidu.

SAD i Brazil su pokušale da na Madura izvrše diplomatski i ekonomski pritisak kako bi se u Venecueli izvršila "mirna tranzicija", iako Tramp nije u potpunosti isključio mogućnost vojne intervencije, navodi "Vašington tajms".

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter