Izvor:
21.03.2019 u 12:44
0

PAO SAJT BRITANSKE VLADE! Podrška peticiji da Britanija ostane u EU!

Zbog masovne podrške peticiji kojom se traži da Velika Britanija ostane u EU danas je pao sajt britanske vlade na kojem se objavljuju peticije.

Oko 600.000 ljudi podržalo je peticiju da se opozove član 50 koji je bio okidač za odlazak Britanije iz EU, nakon čega je sajt na kojem je objavljena peticija pao, javio je Asošijejted pres.

Glumci Hju Grant i Dženifer Sanders, novinarka i spisateljica Kejtlin Moran, kao i bivši savetnik za medije britanske vlade Alister Kembel pozvali su svoje pratioce na društvenim mrežama da im se pridruže i potpišu peticiju za ostanak Britanije u EU.

Da bi se peticija našla na dnevnom redu britanskog parlamenta potrebno je da ima najmanje 100.000 potpisa.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter