Izvor:
23.03.2019 u 10:09
0

VUČIĆ: Poslednjom akcijom su hteli da „testiraju“ Srbe!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove provokacije Prištine ozbiljan problem i da su poslednjom akcijom na severu KiM hteli da "testiraju" Srbe i vide ko je i na koji način spreman da im se suprotstavi.

– Imali smo juče uzmenirenje Srba na severu, pošto su, tobož, išli da obilaze kladionice i da ''hapse mašine'' koje Srbi drže po kladionicama – rekao je Vučić na pitanje da prokomentariše to što se pojačavaju pritisci Prištine na Srbe i kako vidi vojnu vežbu sa vojnim formacijama iz Tirane.

Komentarišući jučerašnju akciju po kladionicama, Vučić je istakao da su Albanci to radili po tehnici tzv. kuvane žabe.

– Da vide ko će i na koji način da im se suprotstavlja i onda će da krenu na drugu akciju da kontrlišu rafove u prodavnicima itd, da bi napravili kompletnu, ''tačkastu sliku'' o mogućim mestima otpora u budućnosti – objasnio je Vučić.

Istakao je Albanci žele u poputnosti da "ubiju svaku želju svim mirnim i pristojnim stanovnicima severa KiM da žive u svojoj otadžbini Srbiji".

Kosovski parlament je juče usvojio rezoluciju o zatvaranju kockarnica i zabrani kockanja na toj teritoriji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter