Izvor:
18.04.2019 u 04:58
0

SRPSKA NAPREDNA STRANKA: Ukoliko naprednjaci prelome da se ide na vanredne parlamentne izbore, izbori će biti 23. ili 30. juna!

Ukoliko naprednjaci prelome da se ide na vanredne parlamentarne izbore, oni će najverovatnije biti raspisani 9. maja, a na birališta će se ići 23. juna.

Moguće je i da izbori budu raspisani 16. maja, a da se na birališta izađe 30. juna.

Ovakav izborni raspored podrazumeva kampanju u trajanju od 45 dana, a konačna odluka, kako je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, trebalo bi da bude doneta oko Ðurđevdana, nakon konsultacija sa liderima Nemačke, Rusije, Kine i Francuske, podseća list.

Funkcioner SNS i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će naprednjaci posle uskršnjih i prvomajskih praznika odlučivati o dva važna pitanja – kontramerama prištinskim vlastima na uvođenje taksi na robu iz centralne Srbije i vanrednim parlamentarim izborima.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter