Izvor:
06.10.2016 u 01:05
0

PUKLA TIKVA: Vukadinović isključen iz poslaničkog kluba DSS, stranka od njega traži da vrati mandat!

Predsedništvo Demokratske stranka Srbije donelo je odluku da se iz poslaničkog kluba DS S u Skupštini Srbije isključi poslanik Đorđe Vukadinović i zahteva da vrati poslanički mandat, saopšteno je večeras iz te stranke.

Predsedništvo navodi da je ovu odluku donelo imajući u vidu da "Vukadinović vodi otvorenu kampanju protiv DS S, iznoseći laži o njenoj saradnji i političkom približavanju vladajućim strankama, očigledno nezadovoljan doslednim nepristajanjem DS S da se stavi u funkciju zapadnih interesa, bilo ko da ih sprovodi".

U saopštenju DS S se navodi i da je Vukadinović pristupajući poslaničkoj grupi DS S preuzeo obavezu da zastupa njene stavove, a umesto toga u dužem periodu zastupao je lične, stranci potpuno suprotne stavove i time joj naneo štetu.

DS S podseća i da se Vukadinović na izbornoj listi DSS našao kao nestranačka ličnost koja se zalagala za formiranje bloka patriotskih stranaka i nacionalno odgovornu politike.

– Danas je, međutim, svoju energiju usmerio uzaludnom pokušaju da DS S privede procesu okupljanja evrofanatičnih opozicionih stranaka u sukobu sa aktuelnom vlašću i traganju za zajedničkim predsedničkim kandidatom – ističe DSS.

Poslanici D S S zaduženi su da odluku Predsedništva odmah sprovedu, navbodi se u saopštenju.

Tanjug
Foto: Twitter//jecazaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter