Izvor:
09.10.2016 u 20:29
0

PREMIJER NA MUKAMA: Teške konsultacije u toku, sudbonosna odluka pada u utorak!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić obavio je danas niz konsultacija uoči konačne odluke o postupanju države u slučaju Trepče i Sporazuma o telekomunikacijama, objavio je Blic.

Sednicu vlade, planiranu za sutra, premijer je odložio za utorak, kako bi imao više vremena za konsultacije.

Vučić je danas održao niz konsultacija sa nadležnim ministrima i službama povodom problema nastalih u vezi sa Sporazumom o telekomunikacijama na Kosovu i Metohiji i otimanju kombinata Trepča.

Blic navodi, pozivajući se na nezvanične izvore, da je premijer na zasebnim sastanicima razgovarao sa ministrima policije Nebojšom Stefanovićem, odbrane Zoranom Đorđevićem, rada Aleksandrom Vulinom, kao i direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem.

Na sastanku kod Vučića bila je i ministarka državne uprave i loklane samouprave Ana Brnabić.

Tanjug
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter