Izvor:
12.06.2019 u 16:56
0

VULIN: Ne znam šta je mislila Kolinda kada je rekla da Srbija treba da se unormali! (FOTO)

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas, komentarišući izjavu hrvatske predsednice da "neka otvorena pitanja ne mogu da čekaju da se Srbija normalizuje kao država", da hrvatska politika i reč normalno ne mogu da se stave u istu rečenicu.

-Ne znam šta je mislila hrvatska Kolinda Grabar Kitarović kada je rekla da "Srbija treba da se unormali", ali znam da zemlja u kojoj se slavi proterivanje 250.000 svojih državljana, nije normalna. Baš kao što nije normalno da se pravdaju ustaški zločini, a osuđeni ratni zločinci prebijaju Srbe do smrti- istakao je Vulin u saopštenju.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je ranije danas da su joj mnogi prigovarali što je pozvala predsednika Srbije u posetu Hrvatskoj, ali da bi to ponovo uradila, jer otvorena pitanja, poput nestalih branitelja, ne mogu da čekaju da se "Srbija normalizuje kao država".

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter