Izvor:
13.06.2019 u 09:34
0

NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA: Izjava Nikole Selakovića je zdravorazumski stav!

Izjava generalnog sekretara predsednika Srbije Nikole Selakovića o Crnoj Gori kao ''''klasičnoj srpskoj državi'''' je jedina moguća izjava koja se u tom smislu može dati o tome šta je Crna Gora bila u prošlosti, poručuje u saopštenju opoziciona crnogorska Nova srpska demokratija (NSD) .

Nezamislivo je da bilo koji Srbin, poštujući istorijske činjenice i istinu, izjavi nešto drugo po tom pitanju. To je opšta istina i zvanična Srbija nije dužna da bilo kome objašnjava šta je njen predstavnik Selaković mislio u svojoj izjavi. To je zdravorazumski stav i na ličnom i na državnom planu i Selaković ga je izneo kao jednu notornu činjenicu i jasan argument – saopštila je ta partija.

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je da je Crna Gora "klasična srpska država", koja se od svog postanja dičila srpskim identitetom.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/SR rad

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter