Izvor:
13.06.2019 u 12:02
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Haradinaj deluje zadovoljno, ali nisam siguran da ima previše razloga!

Ramuš Haradinaj uvek deluje zadovoljno, ali nisam siguran da ima previše razloga za zadovoljstvo, konstatovao je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Na pitanje da li Haradinaj ima podršku kancelarke Angele Merkel, jer deluje zadovoljno nakon povratka iz Nemačke, Vučić je rekao da Haradinaj uvek tako deluje i da je nekima malo potrebno da budu zadovoljni, dok on sam, kaže, nikad nije zadovoljan jer uvek smatra da može više i bolje.

Da li je imao podršku Nemačke? Nije sam osmislio sve gluposti koje je napravio u poslednje vreme različitim merama, ali sam siguran da oko taksi nema podršku Nemačke. Da li će takse da ostanu – pretpostavljam da će on tražiti način da opstanu – rekao je predsednik Srbije.

Vučić je istakao da ga ne zanima mnogo zadovoljstvo predstavnika Prištine, jer nemaju veliku snagu, kao što se trude da je pokažu.

Građani ne treba da brinu, taj ko potrebu da snagu i silu pokazuje i teše reči izgovara, obično je slab – podvukao je on.

A, Haradinaj neka svoj posao radi, mi ćemo svoj. I nisam siguran da ima previše razloga za zadovoljstvo – podvukao je Vučić.

Dodao je da je reč o internim pitanjima Prišine – ko će sebe da predstavi kao igrača koje zemlje i na koji način, a na kraju im je svima zajednički imenitelj ko se više kune u kog predstavnika SAD i ko ima bolju poziciju u Americi.

A, mene jedino interesuje šta misle građani – zaključio je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter