Izvor:
15.06.2019 u 13:15
0

DAČIĆ: Zajednički interes svih treba da bude ravnopravnost!

Ministar inostranih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Laktašima da treba težiti životu u miru i saradnji sa svim ostalim narodima, ali da srpski narod treba da štiti svoje interese.

Dačić je na Saboru SNSD-a istakao da BiH nije, niti će biti muslimanska, i da zajednički interes svih treba da bude ravnopravnost sva tri naroda i dva entiteta.

On je poručio da su zaštita, čuvanje i razvoj Republike Srpske glavni nacionalni interesi Srbije, kao i da se njegova partija uvek borila za Srpsku i prava srpskog naroda u BiH.

Želimo da se poklonimo svima koji su dali živote za Republiku Srpsku i srpski narod. U nama ćete imati veliku podršku, a Srbija će štiti interes Republike Srpske i srpskog naroda ma gde bio – rekao je Dačić i ocenio da je važno da srpski narod bude jedinstven.

Dačić je naglasio da je srpski narod zahvalan za podršku Rusije i Kine.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter