Izvor:
15.06.2019 u 16:18
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Poslednja opomena funkcionerima!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je danas u Zaječaru poručio predstavnicima lokalne samouprave, gradonačelniku tog grada ali i ostalih gradova u Srbiji da su oni "u službi naroda", da moraju da razgovaraju sa građanimai, posebno, da se "više ne desi" da na skupovima na kojima govori bude postavljena ograda između funkcionera i naroda.

Više nikad da nisam video ogradu između funkcionera i naroda. Ja sam ovde došao zbog naroda a ne zbog funkcionera – rekao je Vučić.

Nisam prvi put rekao da se ograda skloni, ali je poslednji. Probajte da mi to uradite sledeće nedelje u Somboru… Svi ćete da letite s posla – upozorio je.

Gradonačelnicima i predsednicma opština je rekao da moraju da saslušaju građane .

U 90 odsto slučajeva nećete moći da rešite problem,ali saslušajte ih, ljudi će biti zadovoljni i da ih saslušate, i što ste pokazali malo pažnje – rekao je Vučić, i dodao mu je jasno da građani nisu mnogo čim zadovoljni ni na lokalu.

Izvor: Tanjug
Foto: instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter