Izvor:
16.06.2019 u 11:37
0

DVODNEVNA POSETA FRANCUSKOJ: Brnabić u sredu u Parizu sa francuskim premijerom Filipom!

Predsednica Vlade Ana Brnabić sastaće se u sredu, 19. juna, u Parizu sa premijerom Francuske Eduarom Filipom.

Brnabić će u dvodnevnoj poseti Francuskoj boraviti u sredu i četvrtak, 19. i 20. juna, a tokom posete planiran je niz susreta sa francuskim zvaničnicima, među kojima je i sastanak sa predsednikom Senata Republike Francuske Žerarom Laršerom, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Premijerka Srbije će u Parizu posetiti i francusko udruženje poslodavaca MEDEF, a planiran je i obilazak međunarodnog avio-kosmičkog salona "Pariz Er Šou 2019".

Prilikom posete, predsednica Vlade Srbije će posetiti i Kulturni centar Srbije u Parizu u kome se trenutno nalazi postavka izložbe „Sava Šumanović i tajna pod kupolom“ Galerije Matice srpske, otvorene u maju povodom obeležavanja 180 godina diplomatskih odnosa Srbije i Francuske.

Brnabić će u posetu Francuskoj doputovati iz Velike Britanije, gde će u Londonu 17. i 18. juna učestvovati na nekoliko skupova posvećenih jačanju ekonomija regiona Zapadnog Balkana, odnosima u regionu, napretku Srbije na putu ka Evropskoj uniji i aktuelnoj situaciji u EU.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Ana Brnabić/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter