Izvor:
17.06.2019 u 15:19
0

VUČIĆ: „Ja zbog naroda idem po Srbiji, ne stavljajte mi ograde!“

Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je danas funkcionarima te stranke da više razgovaraju sa ljudima i da ne želi više da na skupovima u okviru svoje kampanje Budućnost Srbije vidi ograde između njega i naroda.

– Ili, ostavite ogradu pa svi iza grade, a ne ''valentino, pa šanel tašnica'' u prvom redu, za funkcionere, a narod – iza ograde. Neću to da vidim, hoću narod da vidim koji glasa za nas – rekao je Vučić na Glavnom odboru SNS.

Ne želi, kaže, više ni da sklanjaju nekog ako dođe da kritikuje ili ga čak gađa jajima i paradajizom.

Kako je kazao, pitaće takve za šta im je kriv i predočiti šta je do sada uradio za njihove opštine i mesta i šta nemerava tek da uradi.

– Ali, neću da vidim da je narod sklonjen, zbog tog naroda smo tu došli – poručio je Vučić.

Tim pre što je, kako je istakao, ova vlast uradila pet puta više nego drugi, od autoputeva, fabrka, pruga i svemu drugom, na primer, otvaranju muzeja, pa čak i u sportu zbog velike podrške od strane države.

– Da li ima okruga da nisam neku fabriku otvorio, možda jedan ili dva i to ću uskoro, a u nekim opšitna i po šest ili sedam fabrika sam otvorio. Neki nisu toliko ni za 20 godina. Rekli smo kada smo otvarali Meitu u Obrenovcu da će biti zaposleno 1.500 ljudi, pa su me napali kako lažemo pošto u ugovoru piše 750, iako smo im objasnili je to samo prva faza. A biće ukupno zaposleno 3.000 ljudi.

Vučić je dodao da želi da čuje kao predsednik Srbije srpske domaćine šta misle i da ih pozove da pomognu u vođenju zemlje.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter