Izvor:
12.10.2016 u 01:38
0

PANIKA U SKUPŠTINI SRBIJE: Zbog mirisa paljevine i dima, PREKINUTA rasprava!

Pripadnici Sektora za vanredne situacije su, nakon dojave o mirisu paljevine u sali Narodne skupštine, izvršili pregled i tom prilikom nisu pronašli tragove požara.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, izvršena je kontrola kompletnog prostora, kao i ventilacionih kanala i uređaja. Pretpostavlja se da je neprijatni miris došao spolja kroz ventilacione otvore.

U saopštenju se, takođe, navodi da su netačne su tvrdnje koje su pojavile u pojedinim medijima da su poslanici i zaposleni u Narodnoj skupštini evakuisani.

Skupština Srbije prekinula je večeras raspravu o izboru članova Saveta REM-a nakon što su poslanici osetili miris paljevine i napustili salu.

Pojedini poslanici rekli su Tanjugu da je miris paljevine bio sličan mirisu nagorele plastike ili gume.

Sednica neće biti nastavljena večeras, već je nastavak zakazan za sutra u 10 časova.

Tanjug
Foto: Twitter//jecazaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter