Izvor:
20.06.2019 u 08:29
0

VUČIĆ: Izbori će biti teški – pokušaće da oslabe Srbiji!

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić istakao je danas da će naredni parlamentarni izbori u Srbiji biti teški, jer će postojati pritisci spolja i iznutra sa ciljem da se oslabi Srbija i njegova stranka.

Vučić je kazao da će izbori biti održani u martu ili početkom aprila.

– Za one koji pobeđuju izbori su uvek teški. Težak je posao uvek za onog ko njemu pristupa ozbiljno i odgovorno, a lak je onima koji traže da ispita nema – poručio je on.

Predsednik Vučić je kazao da je strepeo pred svaki ispit na fakultetu, ali i kao klinac dok je bio drzak i bezobrazan strepeo je pred svaki čas u školi i kontrolni.

Za nas će izbori biti užasno teški, biće pritisaka spolja jer žele slabiju poziciju Srbije I SNS, da mogu ponovo da upravljaju našom zemljom. Biće pritisaka i iznutra jer neki žele da ponovo mogu da pljačkaju – rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima zbog toga će sigurno biti mnogo poziva na "grdne batine, duge ceve I testere".

– U tim teškim izborima narod će praviti pravi izbor. Napraviće iskorak ka budućnosti, sigurnosti Srbije. Ako posao budemo dobro radili uveren sam da ćemo izboriti tešku, neizvesnu, ali svakako pobedu – istakao je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter