Izvor:
20.06.2019 u 08:43
0

PREDSEDNIK SRBIJE: Srbija u dobrom stanju,problem očuvanje mira zbog PR!

Srbija je u veoma dobrom stanju, naš najveći problem je očuvanje mira i stabilnosti zbog neodgovorne politike Albanaca na KiM, ali sam siguran da to sada sve evropske sile vide, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– To sve evropske zemlje vide, što nama neće previše pomoći, ali je dobro da svakome bude jasno da Srbija za to nije odgovorna – rekao je Vučić.

On je dodao da će Srbija nastaviti ubrzano da se razvija.

Gradićemo sve autoputeve o kojima smo govorili, uskoro ćemo za manje avione, za ATR-ove i za Boingove avione 737 i sve male avione, otvoriti aerodrom Lađevce, za godinu dana će moći da sleću Erbasovi 319 i 320. To će biti nova važna stvar za centralnu i zapadnu Srbiju – rekao je Vučić.

Istovremeno, kako je naveo, radiće se sve pruge, autoputevi, povećavaće se plate i penzije.

– Ljudi će videti značajan napredak svog standarda, gradimo bolnice, kliničke centre svuda po Srbiji – rekao je Vučić.

On je dodao da finansijska stabilnost Srbije nikada nije bila bolja.

– Četvrtu godinu za redom imamo suficit u budžetu, time mogu da se pohvale samo tri zemlje EU što govori da ako budemo mogli da čuvamo mir, ukoliko budemo uspeli, ukoliko ne budemo primorani ni na šta drugo, imamo odličnu budućnost i naše je da radimo – poručio je Vučić.

On je pozvao ljude da se posvete radu, želji i borbi za drugačiju, bolju i uspešniju Srbiju.

– Što se tiče politike, to je u redu, demokratija, vi kažete jedno, drugi kažu drugo, na narodu da proceni ko je u pravu, a ko nije, ali moramo da se ujedinimo oko interesa zemlje – rekao je Vučić.

On je naglasio da govori o ujedinjenju građana, a ne političkih partija.

– Da se građani ujedine da vidimo kako da zemlju podignemo da bude još stabilnija, da budemo još uspešniji, konkuretniji, da privlačimo još investicija – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter