Izvor:
25.06.2019 u 08:38
0

VUČIĆ PAHORU ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI: Izražava želje za dalji napredak te zemlje i ističe da Srbija ceni podršku Slovenije na našem evropskom putu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku povodom Dana državnosti predsedniku Slovenije Borutu Pahoru u kojoj izražava želje za dalji napredak te zemlje i ističe da Srbija ceni podršku Slovenije na našem evropskom putu.

Primite moje čestitke povodom Dana državnosti Republike Slovenije, kao i želje za dalji napredak Vaše zemlje i blagostanje njenih građana.

I ovom prilikom želim da potvrdim posvećenost unapređenju odnosa između naših dveju zemalja u svim oblastima od obostranog interesa i koristi. Verujem da je tome doprinela i Vaša ovogodišnja poseta Srbiji, kao što to čine i zajedničke sednice vlada.

Želim da istaknem da cenimo podršku Slovenije na našem evropskom putu, kao i promovisanje evropske perspektive Zapadnog Balkana“, kaže se u čestitki predsednika Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter