Izvor:
16.10.2016 u 20:31
0

VUČIĆ ODGOVORIO JEREMIĆU: Drago mi je što je postao baba- gatara!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je drago da je bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić "postao još jedna baba-gatara u Srbiji".

Vučić je dodao da će on, kao premijer, nastojati da građani Srbije žive bolje.

Jeremić je u intervju za današnje izdanje lista "Blic" izjavio je da je "besmislica da će on biti kandidat Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima iduće godine u Srbiji.

– Besmislica je da ću biti Vučićev kandidat na predsedničkim izborima. Ma šta ko o tome trenutno mislio i govorio, Vučićev kandidat će biti Aleksnadar Vučić – rekao je Jeremić.

Vučić je novinarima u Vranjskoj banji kazao da nije pročitao Jeremićev intervju, da oni koji nemaju pametnija posla ,"malo nek' bace pasulj, malo karte", a da Srbija "baba-gatara ima dovoljno".

– Nisam to čitao. Samo su mi pokazali naslov, ali mi je drago da je postao još jedna baba-gatara u Srbiji. Imamo ih već mnogo, dobro je da smo dobili još jednog, nek' nastavi time da se bavi. Ja ću da se bavim razvojem Srbije, fabrikama u Srbiji, banjama u Srbiji i time kako će narod da živi bolje – kazao je Vučić.

B92
Foto: Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter