Izvor:
18.10.2016 u 15:58
0

EVROPA u panici: Ovako OPASNE teroriste niko NIJE mogao PREDVIDETI

Carinici su na prelazu Batrovci u saradnji sa graničnom policijom sprečili pokušaj sedam ilegalnih migranata da sakriveni u tovarima kamiona uđu na teritoriju EU, saopštila je danas Uprava carina.

Najpre su juče oko 05.00 časova ujutru u tovarnom prostoru kamiona grčkih registarskih oznaka pronađena četiri sakrivena muškarca.

Kamion je bio na putu ka Nemačkoj, natovaren tekstilnom robom, a ispostavilo se da se radi o četiri Avganistanaca.

Oni su carinsko uže izvukli iz metalnog završetka i po ulasku u kamion vratili metalni deo, tako da je izgledalo da carinsko obeležje nije oštećeno.

Još trojica muškaraca iz Avganistana pronađeni su nešto kasnije u prikolici makedonskog kamiona, koji je bio natovaren ferosilikonom na putu ka Nemačkoj.

Oni su na sličan način pokušali da kao "slepi putnici" istupe sa teritorije Srbije, s tim što je u ovom slučaju carinsko uže presečeno pa naknadno zalepljeno, što nije moglo ostati neprimećeno.

U oba slučaja je dalju nadležnost nad ilegalnim migrantima preuzela policija, dodaje se u saopštenju.

Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter