Izvor:
19.10.2016 u 20:24
0

SLUČAJ DIKIĆ NIJE TERORIZAM: Vučić ne želi da se meša, ali za sve je kriv albanski mešetar Seljimaj!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da se, prema informacijama kojima raspolažu naše službe, čini da u "slučaju Dikić" nije reč o terorizmu, ali je istakao da ne želi da se uopšte meša u bilo šta drugo vezano za taj slučaj.

– Naše službe imaju precizne informacije vezano za ljude iz Zubinog potoka i za to o čemu je govorio i za šta ih je prijavljivao kosovski Albanac, šef njihove policije za taj region, Seljimaj – rekao je Vučih za Tanjug.

Premijer je dodao i da se "čini da imamo dovoljno jasne informacije da tu nije reč o terorizmu".

– Za drugo ne želim da se mešam i više reč neću reći jer neću da utičemo na bilo koji način na političku scenu Crne Gore – podvukao je Vučić.

Prema njegovim rečima, naša obaveza kao države Srbije je da tražimo informacije o našim građanima.

– I to je sve – rekao je Vučić.

Na opasku da se u medijima pojavljuju spekulacije kako je ta akcija donela tri do četiri odsto glasova vladajućoj stranci u Crnoj Gori, on je rekao:

– Nisam spreman to da komentarišem i ne želim da ulazim u to.

Tanjug
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter