Izvor:
20.10.2016 u 20:22
0

NE MOŽE DA PODNESE PORAZ: Ćamil i dalje ne priznaje rezultat izbora u Srebrenici!

Ćamil Duraković, aktuelni načelnik Srebrenice i gubitnik na proteklim lokalnim izborima od srpskog kandidata Mladena Grujičića, predao je zahtev CIK-u BiH za ponovno brojanje glasova u toj opštini.

Duraković, koji se ne miri za porazom na lokalnim izborima u Srebrenici, u društvu advokata Nedima Ademovića predao je zahtev Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine za ponovno brojanje glasova u Srebrenici.

Duraković je predao zahtev za ponovno brojanje glasova na svim redovnim biračkim mjestima u Srebrenici, kao i glasove pristigle putem pošte.

Predsednik Glavnog odbora SDA Halid Genjac, rekao je ranije danas da će CIK-u uputiti zahtev za ponovno brojanje glasova u Srebrenici.

Inače, danas ističe rok za odnošenje žalbi i zahteva za ponovno brojanje glasova s lokalnih izbora koji su održani 2. oktobra, preneo je sarajevski portal Kliks.

Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter