Izvor:
13.08.2019 u 10:49
0

RAMADANI: Srbija se plaši rata!

Srbija se nije promenila od Miloševićevog doba, nego se plaši rata jer se gadno opekla na KIM, kaže zamenik ministra kosovskih bezbednosnih snaga Burim Ramadani.

Ramadani je na svom profilu na Fejsbuku napisao da je Priština donela bezbednosnu strategiju kao "strategiju modernizacije", dok je Srbija, usvajanjem strategije bezbednosti i odbrane, "ponovo odobrila Miloševićevu strategiju".

Još jednom se potvrdilo da se Srbija uopšte nije promenila, jedino što se sada plaši da započinje ratove jer je gadno stradala na Kosovu. Tako da je razlika između nas konceptualna, duboka i to je razlika između dobra i zla. Mi želimo da modernizujemo i nas i region. Oni žele da vrate Miloševićevsku prošlost – napisao je Ramadani.

S pravom smo definisali strane neprijateljske aktivnosti (Srbije i Rusije) kao glavnu pretnju bezbednosti Kosova. Nekoliko nedelja nakon što smo odobrili našu strategiju za modernizaciju, Srbija je ponovo odobrila svoju Miloševičevsku strategiju – napisao je Ramadani.

Izvor: B92
Foto: Twitter/printscreen/@RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter