Izvor:
16.08.2019 u 20:35
0

JOVANOVIĆ: „Izveštaj Fajnenšel tajmsa još jedno priznanje Vučiću za sprovedene reforme i stabilnost“!

Novinar i politički analitičar Milovan Jovanović izjavio je da Srbija neće odustati od ulaska u EU i opredeliti se za neki ruski pravac.

Jovanović naglašava da bi to bilo "pucanje u oba kolena koje bi se završilo pogubno za sve građane Srbije".

On je podsetio i da se ruska agresija protiv EU sprovodi od 2014. godine strateškim pritiscima na Baltiku i Balkanu.

– Odbacivanjem Zapadnog Balkana na začelje prioriteta EU je pokazala slabost i nemoć pred ruskom i kineskom agresijom, koje su narušile evropsko jedinstvo i dovele do erozije demokratije, sloboda i institucija, vladavine prava, kompromitovanih izbornih procesa u svim zemljama EU u kojima su se populisti domogli vlasti – objasnio je Jovanović.

– Izveštaj Financial times-a pokazuje da je Srbija na vrhu liste najatraktivnijih zemalja za direktna strana ulaganja što je još jedno priznanje predsedniku Vučiću za sprovedene reforme, političku i finansijsku stabilnost – rekao je Jovanović.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter