Izvor:
20.08.2019 u 20:05
0

PREDSEDNIK SRBIJE: Podrška SAD za ukidanje taksi!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nema sumnje da Srbija ima podršku SAD za ukidanje taksi, jer smatraju da je važno da se nastavi dijalog Beograda i Prištine.

Vučić je nakon sastanka sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom, rekao da obično sa važnih sastanaka ima najmanje velikih vesti.

– Pompeo je vrlo ozbiljan i odgovoran čovek i želeo je da čuje šta Srbija misli pre svega o pitanju rešavanja ksoovskog problema. Čini mi se da sam na najkraći i najjednostavniji način rekao koje su pozicije Srbije – objasnio je on.

Vučić je kazao da je zamolio američku administarciju da pokuša, iako je to i do sada činila da snažnije utiče na kosovsko – metohijske Albance da ukinu takse.

– Po tom pitanju nema sumnje da imamo podršku jer smatraju da je važno da se nastavi dijalog da bismo mogli na svaki način i po svaku cenu sačuvamo mir, gledamo u budućnost i određujemo naše ekonomij – poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter