Izvor:
23.10.2016 u 20:47
0

ZAPAD SVE JAČE DAVI SRBIJU: Pritiskaju nas zbog Rusije i Sirije, zahtevaju HITAN SASTANAK sa srpskim državnim vrhom!

SAD i Brisel traže sastanak sa državnim vrhom Srbije.

Zvanični predstavnici Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije pritiskaju državni vrh Srbije da im daju objašnjenje zašto je naša zemlja organizovala humanitarnu pomoć za Siriju, zajedno sa Rusijom – saznaju "Novosti".

Prema našim informacijama, Vašington i Brisel traže i da se održi sastanak sa najvišim zvaničnicima Beograda kako bi dobili sve odgovore, zašto je Srbija izvela tu akciju sa Ruskom Federacijom, koja je, po zapadnim centrima, najodgovornija za ratne zločine u Siriji.

Naši izvori prenose da SAD i EU najviše brine što je kontingent humanitarne pomoći otpremljen iz Srbije za Siriju baš ruskim avionom.

Sagovornici u državnom vrhu Srbije nam objašnjavaju da se Rusija prva javila da obezbedi dostavljanje humanitarne pomoći ugroženim civilima u ratnom području, da su obezbedili prevoz, a da je naša zemlja prikupila potrebnu robu.

– Da su nam to ponudili predstavnici UN ili neke druge države, Srbija bi im izašla u susret – kaže nam naš sagovornik.

Novosti
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter