Izvor:
10.10.2019 u 09:24
0

MILOVAN DRECUN EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL: Kurtijev „princip reciprociteta“ je budalaština! (VIDEO)

Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun ekskluzivno za Happy portal otkriva kako gleda na izjave Aljbina Kurtija i kakve poruke lider pokreta "Samoopredeljenje" želi da pošalje.

– Kurti je rekao da politika njegove stranke nije da se uvode takse ali nije rekao da će ukinuti takse. On je izjavio da mora da se uvede "princip reciprociteta" i sad svi govore o tome. To je budalaština koju je on izvalio i sada postaje opšte prihvaćeno. Kaže da Srbija mora da prizna dokumenta na kojima piše "Republika Kosovo", da će on onda da ukine takse, e to neće da se desi. Govori o nekakvoj ratnoj odšteti a upravo je on inicijator ideologije albanskog separatizma koji je šovinistički i koji je doveo do brutalnog etničkog čišćenja. OVK je nastala na toj ideologiji koju je propovedao Kurti. On je svojom ideologijom stavio pušku u ruke mnogim pripadnicima OVK – kaže Drecun.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter