Izvor:
16.10.2019 u 10:16
0

STEFANOVIĆ PORUČIO: “ Povlačenje kandidature KOSOVA ZA ČLANSTVO U INTERPOLU je POBEDA SRBIJE! „

– Povlačenje kandidature takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu je pobeda Srbije, ali ujedno i pobeda poštovanja policijskog rada i uvažavanja ekspertskog karaktera ove organizacije- izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je tokom 88. Generalne skupštine Interpola, koja se održava u Santjagu u Čileu, razgovarao sa direktorom kiparske policije Kiprosom Mihaelidesom.

On se zahvalio Kipru na podršci Srbiji i istakao zadovoljstvo što će dve države imati zajednički stav i tokom sledeće Generalne skupštine, koja će se održati u Urugvaju, saopštio je MUP Srbije.

Direktor kiparske policije istakao je zadovoljstvo policijskom saradnjom dveju država, dok je Stefanović ocenio da je ova saradnja veoma dobra.

Oni su razgovarali i o nastavku i daljem unapređenju saradnje dve policije u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, narko-trafikinga, borbe protiv terorizma i pranja novca.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter