Izvor:
16.10.2019 u 14:56
0

SASTANAK MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA: Dačić s delegacijom parlamenta Sijera Leonea!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas, na marginama 141. zasedanja Skupštine Interparlamentarne unije koja se održava u Beogradu, predsednika Parlamenta Sijera Leonea Abasa Černara Bundua i članove njegove delegacije.

Dačić je izrazio zadovoljstvo zbog posete delegacije Parlamenta Sijera Leonea Srbiji i učešća na 141. zasedanju Skupštine Interparlamentarne unije i tom prilikom im poželeo uspeh u daljem radu.

Tokom srdačnog razgovora obostrano je ocenjeno da su bilateralni odnosi dve zemlje tradicionalno dobri i prijateljski i iskazana je potreba za intenziviranjem aktivnosti u pravcu kontinuiranog političkog dijaloga kao i zajednički interes za uspostavljanje i dalje jačanje svih vidova bilateralne saradnje, posebno u ekonomskoj sferi.

Sagovornici su se saglasili da je potrebno raditi na unapređenju ekonomske, poljoprivredne, obrazovne, telekomunikacione, infrastrukturne, vojne i policijske saradnje dve zemlje.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter