Izvor:
19.10.2019 u 17:04
0

VUČIĆ ZAHVALIO MEDVEDEVU NA PODRŠCI: Čast što ste baš danas u Beogradu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je večeras premijeru Rusije Dmitriju Medvedevu, kao i predsedniku Vladimiru Putinu, na podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta i nezavisnosti Srbije i izrazio zadovoljstvo što je Medvedev u poseti baš na dan kada se obeležava godišnjica oslobođenja od fašizma.

Dobrodošli, nadam se da se ovde u Beogradu osećate kao kod svoje kuće. Za nas je čast što ste baš danas u Beogradu kada obelezavamo 75. godišnjicu oslobođenja i to je potvrda iskrenih i prijateljskih odnosa među našim zemljama – rekao je Vučić na početku sastanka sa visokim gostom iz Moskve, koji je bio otvoren za medije.

Ocenio je da je sve u redu kada je reč o ekonosmkoj saradnji, ali da se može još bolje, te da ta saradnja treba da se razvija i jača.

Robna razmena raste, što se tiče gasovoda Turski tok sve je u redu, a što se tiče ostalih pitanja još je bolje. Hvala vama i predsedniku Putinu na podršci u zaštiti teritorijalnog integriteta i nezavisnosti Srbije. Cenimo to i dobrodošli u Srbiju – poručio je Vučić na ruskom jeziku.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter