Izvor:
22.10.2019 u 05:51
0

PREDSEDNIK SRBIJE NA SASTANKU SA DELEGACIJOM IZ NEMAČKE: Vučić danas s nemačkim ministrom za privredu Altmajerom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa ministrom za privredu i energetiku Nemačke Peterom Altmajerom, saopštila je Preš služba predsednika Srbije.

Nakon sastanka Vučića i Altmajera uslediće potpisivanje bilateralnih dokumenata, kao i obraćanje medijima.

Takođe, biće održan i okrugli sto „Saradnja kompanija sa lokalnom samoupravom ili Vladom", na kojem će se obratiti Vučić, Altmajer, kao i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Vučić je sinoć najavio da će iskoristiti današnji sastanak sa Altmajerom da ponovo pokuša da dovede Folksvagen u Srbiju.

Vučić je naglasio da ne može ništa da obeća, jer Srbija nije članica EU, kao Bugarska ili Rumunija, koje su takođe ranije bile u igri, niti ima tako veliko tržište kao Turska, koja je, inače, bila prvi izbor, ali su događaji u Siriji doveli u pitanje tu investiciju.

„Obećao sam od početka da ćemo se boriti. Ove druge zemlje ne mogu da ponude subvencije, koje mi možemo", rekao je Vučić, ali i naveo da ima i tehničkih problema, mada nemaju veze sa nama.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter