Izvor:
08.11.2019 u 17:16
0

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Vučić prihvatio šalu na svoj račun! (FOTO)

Fotografija koju je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio na instagram nalogu "buducnostsrbijeav", na kojoj se vidi kako ruča punjene paprike pred put u Ženevu, poslužila je kao inspiracija za šalu.

Vučić je ispod svoje fotografije napisao "Punjene paprike kao okrepljenje pred put u Ženevu".

Na instagram nalogu "negujmosrbski" danas se pojavila fotomontaža – spojene dve fotografije predsednika Srbije. Na levoj slici, naslovljenoj sa "kad legne plata", Vučić u rukama drži poslužavnike sa roštiljem (iz vremena kada je bio premijer i poslužio novinare na novogodišnjem prijemu), dok je u desnom uglu fotografija sa punjenim paprikama, uz naslov "pred kraj meseca".

Kao reakcija, ubrzo je sa naloga "buducnostsrbijeav" stigao lajk, pa izgleda da se Vučiću svidela šala s njegovim fotografijama.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/negujmosrbski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter