Izvor:
13.11.2019 u 08:24
0

I FOTKAMA ZA EVROPU: Srpski i fotograf iz EU u Jugoslovenskoj kinoteci! (FOTO)

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović, šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici i ambasador Finske u Beogradu Kimo Lahdevirta, otvoriće danas izložbu fotografija "Primenjena nostalgija" u Galeriji Jugoslovenske kinoteke.

Projekat "Primenjena nostalgija" zamišljen je kao serija zajedničkih izložbi fotografija dva fotografa – iz Srbije i iz zemlje predsedavajuće EU.

Ideja je da se i na ovaj način unapredi kulturna razmena između dve zemlje, kao i da se promovišu evropske vrednosti i saradnja Srbije sa državama članicama EU.

Autori 17. izložbe "Primenjena nostalgija", koja se organizuje povodom finskog predsedavanja Savetu EU, su fotografkinje Marija Piroški iz Srbije i Tanja Mikola iz Finske.

Izvor: Tanjug
Foto:
Twitter/European_WB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter