Izvor:
20.11.2019 u 12:24
0

VULIN NAPUSTIO SKUPŠTINU: Sutra sastanak ŠEFOVA obaveštajnih i KONTRAOBAVEŠTAJNIH službi! (VIDEO)

Ministar odbrane Aleksandar Vulin napustio je danas pre podne, bez objašnjenja, sednicu Skupštine Srbije.

Vulin je nešto ranije izjavio za Tanjug da je u poslednjih 24 sata, uz nacelnika VBA generala Ðuru Jovanića, imao više razgovora sa Vrhovnim komandantom Vojske Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ministar odbrane takođe je rekao da sutra očekuje više informacija o navodnoj špijunskoj aferi i da je situacija ozbiljna.

"Vrhovni komandant prikuplja informacije i očekujem da u toku sutrašnjeg dana pozove i okupi sve šefove obaveštajnih i kontraobaveštajnih službi, kao i nacelnika generalštaba VS. Situacija je ozbiljna i vrhovni komadant će zaključke doneti posle podrobnog i strpljivog razmatranja", rekao je Vulin ranije za Tanjug, odgovarajući na pitanje šta može da kaže o navodnoj špijunskoj aferi.

U ovom trenutku nije poznato da li će predsednik Vučić sazvati i sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

Vulin je inače istakao da je lično "siguran da se iza zavese krije i pokušaj udaljavanja Srbije od politike vojne neutralnosti".

U parlamentu je, inače, u toku rasprava o budžetu za 2020. godinu, a prethodno su u parlament stigli premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali koji će braniti predloženo rešenje, kao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar odbrane Vulin i ministar za rad Zoran Ðorđević.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter