Izvor:
21.11.2019 u 19:04
0

BOCAN HARČENKO O ŠPIJUNSKOJ AFERI: Idemo dalje, ništa ne može nauditi našim odnosima!

Ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko je rekao povodom istrage o snimku na kojem se vidi ruski obaveštajac kako navodno predaje novac srpskom agentu, da nikakve skandalozne price i tobožnja vrbovanja ne mogu naneti štetu odnosima Rusije i Srbije.

http://happytv.tv/vesti/politika/175784/ovo-je-ruski-spijun-potpukovnik-na-snimku-sa-ruskim-obavestajcem

Bocan-Harcenko je rekao da je uobičajeno da se uoči značajnih sastanaka na visokom nivou pojavljuju neke provokacije i nešto skandalozno.

Posle toga se nešto i demantuje i mi smo navikli i bez obzira na te provokacije, idemo dalje. Nikakve skandalozne priče i tobožnja vrbovanja od strane ruskog vojnika, srpskog vojnika ne mogu naneti nikakvu štetu našim odnosima – rekao je Bocan-Harčenko.

https://www.happytv.tv/vesti/politika/175595/oglasio-se-nacelnik-uprave-za-analitiku-bia-ruski-obavestajac-je-van-srbije

Bocan-Harčenko sastao se danas sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

https://www.happytv.tv/vesti/politika/175593/rusija-srbija-i-potencijalna-spijunska-afera-sta-znamo-do-sada

Do susreta je došlo nakon objavljivanja snimka ciju je autenticnost potvrdila BIA i na kojem se vidi ruski obaveštajac koji daje novac navodno srpskom agentu, ciji identitet nije otkriven.

https://www.happytv.tv/vesti/politika/175554/ozbiljna-situacija-za-drzavni-vrh-predsednik-vucic-pred-teskom-odlukom

Izvor: Tanjug
Foto: sveosrpskoj.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter