Izvor:
28.11.2019 u 11:49
0

PREDSEDNIK SRBIJE U KRAGUJEVCU Uskoro važne vesti o „Fijatu“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kragujevcu da očekuje u narednom periodu važne vesti za Kragujevčane kada je reč o kompaniji "Fijat", ali je ponovio da Kragujevčani mogu uvek da računaju na podršku države toj kompaniji.

– Svi u Kragujevcu prate njihova nova merdžovanja, spajanja sa velikim svetskim kompanijama i mi u narednom periodu očekujemo, nadam se, važne vesti i za Kragujevčane i našu zemlju u celini – rekao je Vučić.

Ali, ako ikada bude postavljeno pitanje dalje pomoći ili podrške države Srbije opstanku "Fijata" u Kragujevcu – na to svi ljudi u "Fijatu" i svi u Kragujevcu mogu da računaju, istakao je on.

– Naravno da o tome odlučuje italijanski vlasnik, ali ako bude zavisilo od toga koliko će pomoći odnosno subvencija država da ponudi – možete da računate da maksimalnu pomoć naše zemlje – poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter